Expo-conferinta “Internet & Mobile World” (19 - 21 septembrie)

Evenimentul, dedicat industriei de online&mobility, va avea loc in perioada 19 - 21 septembrie la Bucuresti si se adreseaza managerilor care vor sa-si dezvolte business-ul prin prezenta online, indiferent de industria in care activeaza.

Vor fi prezenti 75 de expozanti pentru a propune solutii de digital marketing, social media, web 2.0, content management, connectivity, hosting&infrastructure, online security, eCommerce, mobile apps, web design&development. 

Pe parcursul celor trei zile expozitionale vor fi prezenti 30 de speakeri internationali si locali care vor prezenta cele mai recente tendinte din domenii precum digital marketing, social media, online security, e-services & e-government.

Trei sali de conferinta vor gazdui seminarii si dezbateri in cadrul carora vor fi prezentate studii de caz, campanii, solutii inspirationale aplicate, cu abordari eficiente, pentru companii.

La eveniment vor fi prezenti reprezentanti ai Facebook, care si-au programat un seminar exclusivist pe teme aplicate de business, conceput si dedicat pentru marketing manageri. De asemenea, membri Google Londra vor sustine o sesiune cu insight-uri pentru reprezentantii mediului de business.

Agentii digitale care activeaza la nivel mondial si-au confirmat prezenta, printre acestea numarandu-se: R/GA London - selectata agentia anului la Cannes Lions si "Mobile Agency of the Year" la OMMA New York si Dentsu - originala din Tokyo, care va fi reprezentata prin liderul agentiei de digital, Dentsu Mobius din Singapore.

Conform estimarilor organizatorilor, la prima editie a Internet&Mobile World sunt asteptati peste 3.000 de vizitatori: 2.700 de reprezentanti din mediul de business si 300 de dezvoltatori de aplicatii de online si mobile.

Accesul se face pe baza de preinregistrare, iar biletele pot fi procurate online in perioada 19 iulie - 21 septembrie.

Mai multe detalii despre eveniment gasiti aici.

startups.ro sprijina evenimentul in calitate de partener media.