Flamingo: profit de 500.000 de euro in 2007


Grupul Flamingo International si-a depasit estimarile pentru anul trecut, realizand o cifra de afaceri de 171 milioane euro (fara TVA) si un profit de 500.000 de euro in 2007.

Retailerul de produse IT&C, electronice si electrocasnice a avut anul trecut o cifra de afaceri de 171 milioane de euro (fara TVA), cu peste 9 milioane mai mult decat cifra bugetata pentru 2007.

Reprezentantii companiei au declarat ca rezultatele pozitive au fost inregistrate inca din trimestrul al patrulea al anului trecut si vor fi mentinute si imbunatatite in 2008.

 “Grupul Flamingo International a finalizat procesul de restructurare si consolidare a companiei in 2007, iar anul acesta se va concentra in totalitate asupra business-ului sau central, fiind pregatit pentru dezvoltarea din 2008”, a declarat Jiri Rizek, CEO Flamingo International.

Anul trecut, grupul s-a concentrat asupra consolidarii liniei principale de business pe piata locala si pe extinderea retelei Flanco World, prin deschiderea a zece magazine de suprafata mare in cele mai importante regiuni ale tarii.

Anul acesta, compania intentioneaza sa isi consolideze pozitia pe piata de retail electronic si electrocasnic si sa isi mentina pozitia de lider pe segmentul de retail IT&C.

Grupul Flamingo International activeaza pe piata din Romania inca din anul 1994, avand ca principal obiect de activitate comertul de produse IT&C, electronice si electrocasnice, fiind in acest moment al doilea cel mai mare jucator de pe piata adresata.

Din anul 2005, compania Flamingo International este cotata la Bursa de Valori Bucuresti, devenind astfel prima si singura companie din industrie prezenta pe piata de capital.

Incepand cu aceasta luna, Presedintele Consiliului de Administratie al Grupului este Dragos Simion. Jiri Rizek continua sa fie CEO-ul companiei, iar Dragos Cinca ramane cel mai important actionar al Grupului.

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii