Forum SAP 2012 (10 octombrie 2012)

Evenimentul, organizat de SAP Romania in colaborare cu Ziarul Financiar, va avea loc pe 10 octombrie, la JW Marriott Grand Hotel Bucharest.

La cea de-a saptea editie a forumului, vor fi dezbatute cele mai recente inovatii din domeniul solutiilor software de business si vor fi prezentate noi modele de afaceri pentru mediul economic actual.

Invitat special va fi Timo Elliot, unul dintre profesionistii in domeniul solutiilor Business Analytics, cu o experienta de aproape 20 de ani.

El va sustine prezentarea "Business in the Moment: From Reactive to Proactive”, prin care doreste sa atraga atentia asupra noilor inovatii in materie de tehnologii software, si in special asupra solutiilor analitice, care au transformat semnificativ modul in care companiile isi desfasoara activitatea.

"2012 este un an al schimbarilor mediului de business. Noile tehnologii, precum in-memory computing, solutiile de mobilitate si cele analitice au schimbat complet paradigmele in domeniu si au deschis oportunitati de business uriase. Asteptarile companiilor au crescut, alimentate de inovatiile realizate intr-un ritm tot mai rapid si adresate consumatorilor, ceea ce pune presiune pe organizatiile financiare si IT sa furnizeze sisteme din ce in ce mai performante pentru sustinerea activitatilor acestora”, a declarat Timo Elliot.

Potrivit organizatorilor, evenimentul se adreseaza tuturor acelora care sunt interesati de noua viziune asupra solutiilor software de business si pentru descoperierea ultimelor inovatiilor din domeniu.

Mai multe detalii despre agenda si despre inscrieri pot fi gasite aici.