Forumul British Investors (10 mai)

Forumul Britih Investors, aflat la cea de-a treia editie, va avea loc pe 10 mai la Hotel Grand Continetal, in Bucuresti, organizat de Business Review, cu sprijinul Camerei de Comert Romano - Britanice. 

Evenimentul se adreseaza atat actualilor investitori britanici din Romania, cat si tuturor oamenilor de afaceri care vor sa fie la curent cu ultimele directii din comunitatea business locala, se anunta in comunicatul Business Review.

Printre speakerii prezenti la forum se numara: Excelenta Sa, Martin Harris, Ambasadorul Marii Britanii in Romania; Angus Slater, CEO Vodafone Romania; Printesa Marina Sturdza, Presedinta Camerei de Comert Romano-Britanice; Mamas Koutsoyiannis, Managing Director, Baker Tilly Klitou and Partners; Florentina Susnea, General Manager, PKF Finconta; Russell Johnsen, CEO, Provident Financial Romania. 

Moderatorul evenimentului este Raymond A. Breden, Director Executiv al Camerei de Comert Romano - Britanice. 

Taxa de participare este de 70 euro +TVA.

Mai multe detalii despre eveniment gasiti aici.

startups.ro este partener media al Forumului si poate oferi un numar limitat de invitatii gratuite la acest eveniment. Pentru detalii, trimiteti un e-mail la redactia [@] startups.ro