Forumul Business Edu 2012 - "Play Learn, Perform" (25 - 26 septembrie)

Cea de-a  noua editie a Forumului "Play, Learn, Perform", organizat de Business-Edu,  va avea loc pe 25 si 26 septembrie,  la Howard Johnson Grand Plaza Bucuresti.

Evenimentul se adreseaza profesionistilor din industria Learning&Development, consultantilor si antreprenorilor care activeaza in domeniile IT&C, banking, pharma, FMGC etc.

"Programul imbina trei sesiuni cu noua keynote speeches si studii de caz si 12 workshopuri, cu un concept dinamic, util oricarui senior al industriei", se precizeaza in comunicatul de presa.

Pe parcursul celor doua zile, vor fi plenare animate, dezbateri, studii de caz, workshopuri interactive, ce se vor concentra asupra celor mai actuale subiecte ce anima industria si vor prezenta solutii originale, care genereaza schimbarea in cadrul organizatiilor.

Organizatorii spun ca evenimentul este o oportunitate pentru profesionistii in L&D de a impartasi experiente si de a invata unii de la altii cum pot traversa cel mai bine perioadele de criza si cum pot alege solutii practice de care business-ul are nevoie pentru a merge mai departe.

Mai multe detalii despre eveniment pot fi gasite aici.

startups.ro sprijina evenimentul in calitate de partener media.