Forumul Performanta, Strategie si Balanced Scorecard (16 - 18 mai)

Forumul Performanta, Strategie si Balanced Scorecard, organizat de Acumen Integrat, va avea loc in perioada 16 - 18 mai la Bucuresti, in cadrul Howard Johnson Grand Plaza Hotel.

Desfasurat pe parcursul a trei zile, forumul se adreseaza managerilor, antreprenorilor coordonatorilor si analistilor atat din departamentele de productie/furnizare servicii, cat si din departamentele suport, cum ar fi finante, contabilitate, management de proiect, resurse umane, vanzari, marketing, logistica, controlul si asigurarea calitatii, strategie si planificare si operatiuni.

Evenimentul este format din doua module:
Masterclass (16 mai ) - in cadrul celor doua sesiuni de Masterclass se vor analiza studii de caz si se vor oferi sfaturi practice despre implementarea si utilizarea sistemelor de management al performantei, precum Balanced Scorecard, atat la nivelul organizatiilor private, cat si al celor publice. 

Conferinta (17 - 18 mai) - va fi dedicata bunelor practici in organizatiile din Romania. Vor  participa experti romani din companii romanesti, care vor prezenta studii de caz detaliate in cadrul a patru sectiuni: strategie si planificare strategica; sisteme de management al performantei bazate pe Balanced Scorecard; KPI si criterii de performanta; sisteme de bonusare si cultura organizationala orientata spre performanta.

Mai multe informatii despre inscrieri si despre taxa de participare pot fi gasite aici.