Forumul “Tax, Law&Lobby”  (29 martie 2012)

Evenimentul va avea loc pe 29 martie 2012, la Willbrook Platinum Bucuresti si este organizat de publicatia Business Review.

Cele mai recente probleme privind fiscalitatea, legalitatea si lobby-ul cu care se confrunta mediul de afaceri din Romania vor fi dezbatute in cadrul acestui forum. 

Aflat la cea de-a X-a editie, evenimentul reuneste peste 100 de specialisti, membri importanti ai comunitatii de afaceri din Romania: investitori, directori generali, manageri, directori financiari, avocati, specialisti contabili, analisti financiari, consultanti si autoritati publice.

Evenimentul este alcatuit din 3 sesiuni in cadrul carora vor fi dezbatute probleme actuale privind modificarile legislative si fiscale care produc efecte asupra mediului de afaceri pe parcursul anului 2012.

Principale teme de discutie sunt:
  - Implicatiile fiscale ale schimbarilor legislative aplicate sau in curs de implementare in anul 2012. Ce asteptari sa aiba investitorii in noul cadru legislativ?
  - A face fata lichiditatii scazute. Implicatii practice;
  -  Afaceri & Lobby.

Taxa de participare este de 110 euro + TVA. Taxa de participare la workshop-ul special “Access to Finance: PPP, EU Funds, State Aid” este de 88 euro+ TVA. Taxa cumulata: eveniment + workshop special este de 160 euro+TVA.

startups.ro este partener media al “Tax, Law&Lobby” si poate oferi un numar limitat de invitatii gratuite la acest eveniment. Pentru detalii, trimiteti un e-mail la redactia [@] startups.ro.

In plus, cei care se inscriu la eveniment prin intermediul startups.ro, beneficiaza de o reducere de 15% la taxa de participare. Pentru a primi reducerea, in momentul inscrierii pe aceasta pagina, trebuie mentionat cuvantul “startups” in campul  “discount code”.

Mai multe informatii despre eveniment pot fi gasite aici.