Gala Premiilor eCommerce 2010 (2 septembrie 2010)

Evenimentul, organizat de Andrei Radu, director Link 2 eCommerce, va avea loc pe 2 septembrie, in Bucuresti.

Magazinele online din Romania se pot inscrie in competitie incepand cu data de 15 iulie si pana pe 12 august. Totusi, nu orice magazin inscris va fi si acceptat in competitie, ci doar magazinele care intrunesc criteriile de preselectie.

Magazinele acceptate in competitie vor fi analizate prin prisma a 80 de criterii de jurizare care au fost regandite de organizatorii GPeC in asa fel incat respectarea lor sa conduca la optimizarea conversiilor.

Pe langa criteriile de jurizare, comerciantii vor fi analizati si de un juriu paralel compus din consumatori obisnuiti, care vor testa procesul de cumparare si uzabilitatea magazinelor cu ajutorul unei tehnologii revolutionare “eye-tracking”.

De asemenea, magazinele care intrunesc criteriile de preselectie vor fi certificate de organizatori, primind butonul “Magazin de Incredere atestat GPeC”.

La Gala Premiilor eCommerce 2010 vor veni, in exclusivitate, speakeri de talie internationala. Unul dintre ei este Bryan Eisenberg, specialist in marketing online si optimizarea conversiilor, care si-a confirmat prezenta in Romania doar la GPeC si va sustine o prezentare cu tema “21 Secrets of Top Converting Websites”.

Inscrierile in competitie se fac pe baza formularului de inscriere disponibil pe site-ul evenimentului.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.