Global Entrepreneurship Week (16 - 22 noiembrie 2009)

Aflat la cea de-a doua editie in Romania, evenimentul, organizat de GEA Strategy & Consulting si Junior Achievement Romania, se va desfasura in perioada 16 - 22 noiembrie.

Global Entrepreneurship Week (Saptamana Globala a Antreprenoriatului) este un eveniment organizat in aproape 80 de tari de pe toate continentele, fiind considerata cea mai mare miscare globala pentru antreprenoriat.

Si editia de anul acesta va propune evenimente dedicate incurajarii spiritului de initiativa, responsabilitatii si creativitatii in randul tinerilor, organizate in diferite orase din tara.

Participantii vor avea ocazia sa experimenteze, printre altele, ce presupune lansarea propriei afaceri, ce responsabilitati implica statutul de antreprenor fata de angajati si fata de comunitatea in care isi dezvolta activitatea, cum pot avea succes pe piata proiectele sociale, culturale sau educationale, cum pot valorifica oportunitatile de cariera in mediul privat, ce schimbari in tendintele si practicile de afaceri a adus criza financiara, care este rolul administratiei publice, al sectorului privat si societatii civile in promovarea antreprenoriatului.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.