Good To Go 2010 (22 - 27 martie 2010)

Evenimentul, organizat de Business Club, va avea loc in perioada 22 - 27 martie, in Bucuresti.

Good To Go reprezinta o scoala nationala de afaceri care-si propune sa reuneasca studenti cu initiative antreprenoriale alaturi de antreprenori de succes din intreaga lume. La editia din acest an vor fi invitati profesori de la universitati europene de prestigiu, dar si personalitati din mediul de afaceri romanesc si international.

Proiectul va debuta cu o serie de conferinte nationale, care se vor desfasura in zilele de 10 si 11 martie, in orasele Timisoara, Cluj, Iasi, Constanta si Craiova.

In saptamana de desfasurare a proiectului propriu-zis, vor avea loc seminarii si workshop-uri in cadrul carora vor fi abordate subiecte ce tin de Management strategic, Construirea unei echipe competitive si Value Chain Management.

Unul dintre obiectivele proiectului este acela ca participantii sa gaseasca solutii la un studiu de caz complex (activitate ce va presupune lucrul in echipa), dar si ca acestia sa fie capabili sa puna in practica toate informatiile acumulate pe durata proiectului.

Perioada de recrutari se va derula intre 25 februarie si 16 martie. Studentii selectati pentru proiect vor fi scutiti de taxa de participare.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.