Idea Exchange (6 aprilie)

Primul eveniment din seria Idea Exchange, organizat de Akcees, are loc pe 6 aprilie, la Readers Café, in Bucuresti.

In cadrul evenimentului, tinerii antreprenori vor avea posibilitatea sa isi dezvolte reteaua de contacte, sa primeasca pareri si sfaturi de la antreprenori si oameni de afaceri consacrati si sa cunoasca potentiali clienti si parteneri de afaceri.

Idea Exchange este mai mult decat un simplu eveniment de networking, avand drept scop sa creeze o comunitate de tineri cu preocupari si pasiuni similare, dar si sa faciliteze schimbul si generarea de noi idei de afaceri”, anunta organizatorii intr-un comunicat de presa.

Participantii care au idei inovatoare si doresc sa le tranforme in afaceri de succes, vor avea oportunitatea de a-si prezenta propriile proiecte si de a discuta cu oamenii interesati de acestea.

Vino la Idea Exchange pregatit cu propriul tau elevator pitch - o scurta descriere a ta si a organizatiei pe care ai infiintat-o sau planuiesti sa o dezvolti. Timp de 2 minute vei avea ocazia sa ii determini pe ceilalti participanti sa creada in proiectul tau. La finalul evenimentului ai sansa sa ii cunosti mai bine si sa discuti direct cu potentiali colaboratori si parteneri de afaceri”, se mai mentioneaza in comunicat.

Doi dintre invitatii din strainatate vor impartasi detalii din culisele SponsorPay, un start-up european: Conner Corwin, Key Publisher Account Manager SponsorPay si Joseph Vito Deluca, Marketing Manager SponsorPay.

Participarea la eveniment este gratuita si se face pe baza completarii formularului de inscriere disponibil aici.

startups.ro sprijina acest proiect in calitate de partener media.