Inventis 2010 - Learning & Development Forum (16 - 17 iunie 2010)

Evenimentul, organizat de Business-Edu, va avea loc in zilele de 16 si 17 iunie, in Bucuresti.

Audienta este segmentata in functie de obiectivele partenerilor cu programe si nevoile participantilor la eveniment. Astfel, vor exista trei zone distincte - Insight Zone; Show Zone; Free Zone.

Insight Zone va fi dedicata specialistilor in resurse umane din companii multinationale sau IMM-uri si antreprenorilor. Vor vorbi key speakers, consultanti internationali, specialisti de top din companii multinationale si romanesti, care vor prezenta “Best practices” din organizatii de succes cu studii de caz, obiectivele si rezultatele masurabile obtinute.

Show Zone se adreseaza IMM-urilor, antreprenorilor, indivizilor in cautare de dezvoltare, consultantilor in training si coaching. Vor vorbi consultanti din companii care promoveaza formarea si dezvoltarea, companii ce prezinta instrumente-metodologii conexe & platforme IT, specialisti in e-learning, traineri, coachi, specialisti in resurse umane. Vor fi prezentate metodologii, instrumente, solutii complexe, studii de caz.

Free Zone va fi dedicata persoanelor in cautare de dezvoltare, consultantilor in formare, studentilor. Speakeri independenti, free-lanceri, traineri din asociatii studentesti, edituri, publicatii, media, vor prezenta studii de caz, programe, solutii.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.