Investitor interesat de un parteneriat cu un antreprenor, pentru deschiderea unui complex de agrement si educatie

Un investitor privat, antreprenor cu experienta de business si un portofoliu de cateva zeci de afaceri lansate si/sau finantate, este in cautarea unui partener de afaceri pentru lansarea unui complex destinat petrecerii timpului liber si educatiei.

 

Complexul se va afla langa Bucuresti si va fi inaugurat in prima parte a anului viitor (terenul a fost deja achizitionat) iar noul partener de business ar urma sa conduca aceasta afacere si sa fie implicat in dezvoltarea conceptului pentru urmatorii 5 - 10 ani.

Persoanei potrivite pentru acest parteneriat ar trebui sa ii placa sa fie in mijlocul naturii si al vizitatorilor din complex. De asemenea, este necesara o minima experienta manageriala.

Antreprenorii care doresc mai multe informatii in legatura cu acest parteneriat sunt rugati sa trimita (pana la data de 12 octombrie 2012) un e-mail la adresa redactia [@] startups [.] ro, care sa contina o scurta prezentare a experientei profesionale de pana acum (prezentarea trebuie sa aiba cel mult doua pagini).