Investitor privat interesat de un parteneriat cu o firma de web development

Un investitor privat, antreprenor cu experienta de business si un portofoliu de cateva zeci de afaceri lansate si/sau finantate, este in cautarea unui parteneriat cu o firma de web development.

 

In functie de nevoile fondatorului/fondatorilor firmei de web development, precum si de viziunea comuna, investitorul ofera mai multe optiuni de parteneriat.

Intentia investitorului nu este de a achizitiona in intregime o firma de web development (nu sunt cautati fondatori care doresc un exit din business), ci de a forma un parteneriat pentru dezvoltarea acestei afaceri impreuna cu fondatorul/fondatorii.

Compania de web development potrivita pentru acest parteneriat ar trebui sa ofere servicii complete (de la web design, la marketing online, optimizare etc.) si sa activeze in acest domeniu de cel putin trei ani. Investitorul nu doreste un parteneriat cu freelanceri.

Antreprenorii care doresc mai multe informatii in legatura cu acest parteneriat sunt rugati sa trimita (pana pe 25 februarie 2011) un e-mail la adresa redactia [@] startups [.] ro, care sa contina o scurta prezentare a firmei si cateva detalii legate de portofoliu (prezentarea trebuie sa aiba cel mult doua pagini).