JCI Business Networking Event 2013 - Editia Planetarium, Craiova (13 februarie 2013)

Evenimentul este organizat de JCI Craiova si va avea loc pe 13 februarie, incepand cu ora 17.30, la Muzeul Olteniei, Sectia Stiintele Naturii.

"Acest eveniment reprezinta prilejul perfect pentru orice antreprenor care doreste sa isi dezvolte propria afacere beneficiind de toate avantajele unei retele puternice. Feedback-ul pozitiv de anul trecut ne-a convins sa facem din nou acest eveniment in prima parte a acestui an si totodata ne gandim sa facem o traditie a acestor evenimente pentru ca antreprenorii din comunitatea noastra sa aiba posibilitatea de a se cunoaste si de a face afaceri", spune Alin Mechenici, coordonatorul acestui eveniment.

Printre aventajele pe care le pot avea participantii se numara:
• Promovarea afacerii care cel putin 20 de antreprenori cu care vor relationa direct
• Identificarea de solutii pentru cresterea/dezvoltarea afacerii
• Identificarea de posibili parteneri, clienti, furnizori
• Initierea de noi relatii de parteneriat si/sau comerciale
• Schimb de idei, resurse, informatii
• Identificarea de noi oportunitati de afaceri si noi piete

Cosmina Cismaru, presedintele Junior Chamber International Craiova spune ca aceasta organizatie s-a afiliat in toamna anului trecut la reteaua nationala si internationala a JCI si se va concentra pe crearea contextului in care tinerii antreprenori si cetateni activi ai acestui oras sa dezvolte comunitatea in care traiesc.

JCI este o organizatie non-guvernamentala, apolitica, cu cel mai mare numar de tineri antreprenori din lume, prezenta in peste 100 de tari si avand peste 100 de ani de experienta.

Mai multe detalii despre eveniment si inregistrare pot fi gasite aici.