Launch48 (6 - 7 decembrie 2010)

Competitia, organizata de Evensys, sub umbrela NetCamp 2010, va avea loc in zilele de 6 si 7 decembrie, in Bucuresti.

Competitia se adreseaza tuturor celor interesati sa traiasca experienta conceperii, dezvoltarii si lansarii unui proiect web, in doar doua zile. Se pot inscrie persoane care vor sa propuna o idee de afacere online, dar si persoane care vor sa faca parte dintr-o echipa pentru a participa la dezvoltarea unei idei in cadrul competitiei.

Exista patru etape in desfasurarea competitiei. Prima consta in inscrierea participantilor si trimiterea ideilor, cei interesati avand la dispozitie un formular de inregistrare, respectiv un formular de pitch. Aceasta este urmata de selectia ideilor finaliste si formarea echipelor de lucru, pe data de 6 decembrie, in cadrul unei sesiuni desfasurate la Bucharest Hubb. Tot aici, pe 6 si 7 decembrie, echipele vor participa la dezvoltarea proiectelor.

Pe durata celor 48 de ore, o echipa de mentori, persoane cu experienta in ariile esentiale unui start-up in general, vor asista echipele, oferind idei si sugestii pentru imbunatatirea proiectelor.

Dupa cele 48 de ore pe care le vor avea la dispozitie, pe 8 decembrie, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, echipele isi vor prezenta aplicatiile in cadrul NetCamp 2010.

Inscrierile se fac pe pagina dedicata competitiei. Mai multe informatii pot fi gasite aici.