Leaders School (1 - 7 aprilie 2012)

Evenimentul, organizat de Fundatia Leaders, va avea loc la Hotel Orizont din Predeal si se adreseaza tinerilor cu varste intre 18 si 25 de ani.

Programul ii identifica pe tinerii cu potential de leadership care pot aduce schimbarea in Romania, oferindu-le un cadru de formare in care activitatile prcatice sunt imbinate cu intalniri cu lideri romani din business, arta, sport si societatea civila.

Cei care doresc sa participe la eveniment se pot inscrie pe site-ul programului, urmand ca ulterior sa treaca printr-un proces de selectie in urma caruia vor fi alesi cei mai buni 30 de tineri care vor lua parte la Leaders School.

Tinerii selectati in program vor avea parte de o experienta de leadership constand in traininguri, povesti de succes ale unor lideri romani inspirationali si simulari de business menite sa le dezvolte abilitatile antreprenoriale.

Printre invitatii la cea de-a noua editie a Leaders School se numara Serban Toader, CEO KPMG; Silvia Ghita, Producator Garantat 100%; Rucsandra Hurezeanu, Fondator si General Manager Ivatherm; Dragos Anastasiu, Presedintele TUI Travel Center & Eurolines.