Leadership Summit (16 mai )

Evenimentul va avea loc pe 16 mai, la Auditorium Pallady, in Bucuresti.

Participantii vor avea posibilitatea sa invete despre conceptul de "leadership" de la cei mai buni speakeri ai momentului si sa interactioneze cu acestia intr-un mod formal si informal, se mentioneaza intr-un comunicat al Business Days, organizatorul evenimentului.

Printre speakerii prezenti se numara: Adrian Florea, Andy Szekely, Lorand Soares-Szasz, Bogdan Comanescu si Eusebiu Burcas, precum si Paul Martinelli, speaker de talie mondiala.

"Evenimentul este un maraton de prezentari extrem de interesante, cu teme de actualitate in lumea de business romaneasca. Transferul de know-how pe care il promite Leadership Summit este nepretuit, iar temele alese de speakeri si propuse de John Maxwell Team vor incanta pe oricine preocupat sa-si dezvolte abilitatile de leader", anunta organizatorii in comunicat.

Leadership Summit se adreseaza persoanelor care au functii de conducere sau au oameni in coordonare, antreprenori, top manageri, membri de board, manageri de divizie, manageri de departament, manageri de compartimente, sefi de echipa, responsabili de proiecte, manageri de proiect si oricarei persoane preocupate de tema leadership.

Pretul unui tichet de participare variaza intre 200 de lei si 650 de lei, in functie de tipul de acces ales (Normal, Premium sau VIP).

Despre modalitatea de inscriere si alte informatii gasiti aici mai multe detalii.

startups.ro este partener media al Leadeship Summit si poate oferi un numar limitat de invitatii gratuite (Premium) la acest eveniment. Pentru detalii, trimiteti un e-mail la redactia [@] startups.ro.