"Lean Management - Elemente de Management Industrial" (6 - 8 martie 2009)

Evenimentul, organizat de C&C Training & Consulting, va avea loc in perioada 6 - 8 martie, la Hotel RowaDany, in Sinaia.

La curs pot participa atat managerii, cat si persoanele implicate in organizarea, realizarea, urmarirea sau imbunatatirea oricaror tipuri de procese din cadrul unei organizatii, indiferent de domeniul de activitate.

Principalele teme abordate in cadrul cursului vor fi: Un scurt istoric. De la Ford la Toyota; Cele cinci Principii de Lean Manufacturing; Sisteme de aprovizionare si gestiune; Sisteme Lean Manufacturing; Instrumente de analiza; Elemente de adaptare a personalului la Lean Management; Sisteme de decizie si controlul implementarii acestora; Crearea unei Culturi Lean.

Taxa de participare este de 1.520 de lei + TVA/persoana, la care se pot acorda urmatoarele reduceri: 2% pentru inscrierea a doi participanti si 5% pentru inscrierea a cel putin trei participanti, de la aceeasi companie.

In taxa de participare sunt incluse toate costurile privind instruirea, cazarea si masa participantilor. Mai multe informatii pot fi gasite aici.