Managementul performantei
Strategii de obtinere a rezultatelor maxime de la angajati
Autor: Dr. Aubrey C. Daniels

Editura: Polirom
Anul aparitiei: 2007
Titlu original:Performance Management: Changing Behavior that Drives Organizational Effectiveness

Cui se adreseaza: antreprenorilor, managerilor

Bazat pe analiza comportamentului, managementul performantei implica metode de evaluare a activitatii angajatilor, feedback-uri privind atingerea sau nu a obiectivelor personale, de echipa sau organizationale, sisteme de recompense si beneficii.

Cartea este utila in special managerilor, care vor afla ce ii motiveaza pe angajati, ce anume ii incurajeaza sa lucreze la potentialul maxim, cum sa le stimuleze creativitatea ori care este rolul intaririi pozitive sau negative. Prin aplicarea celor mai noi si mai eficiente metode motivationale prezentate, managerii de succes vor putea obtine acel tip de performanta individuala ce are ca rezultat final performanta organizationala de exceptie.

Din cuprins: Pericolele managementului traditional; Uimitoarea putere a intaririi pozitive; Abordarea stiintifica a leadership-ului; Transformarea bunelor intentii in performanta de varf; Revitalizarea locului de munca.

Despre autor:
Dr. Aubrey C. Daniels este presedintele companiei Aubrey Daniels&Associates, Inc. (Atlanta, Georgia), o firma de consultanta in domeniul managementului, care ajuta companiile sa-si rezolve problemele legate de productivitate, calitate, costuri, educatie si siguranta. Este unul dintre cei mai cunoscuti oratori si autori in domeniul resurselor umane si si-a instituit propriul sistem de management in mai bine de doua sute de organizatii din SUA, Canada, Mexic, Marea Britanie, Franta si Italia; a lucrat in strinsa colaborare cu clienti precum 3M, GTE, Goodyear, Hewlett-Packard, Allied Systems, Rubbermaid si Honeywell. Dr. Daniels este fondatorul si editorul revistei “Performance Management”.
 

Pretul cartii la editura: 32,95 lei

Citeste aici alte prezentari ale unor carti dedicate antreprenorilor.