Medierea intre optiune si obligativitate (28 iunie 2013)

Evenimentul, organizat de Clubmediatori.ro si Institutul pentru Formarea si Perfectionarea Mediatorilor Corona Brasov, are loc pe 28 iunie, in Brasov, la Hotel Cubix.

Dezbaterea isi propune sa faca o radiografie a situatiei actuale in care se afla profesia in acest moment si sa schiteze transformarile prin care va trece medierea in perioada urmatoare, se mentioneaza in comunicatul de presa.

Evenimentul inaugureaza “Arena Mediatorilor”, conceptul in care mediatorii arunca in lupta cele mai bune idei si principii, pentru promovarea eficienta a profesiei.

Impactul intrarii in vigoare a sanctiunii inadmisibilitatii cererii de chemare in judecata; importanta promovarii medierii de catre magistrate; rolul avocatului in procedura medierii; elemente obligatorii pentru o imagine corecta a mediatorului - acestea sunt cateva din subiectele ce urmeaza sa fie abordate in dezbaterea de la Brasov.

Vor exista si sesiuni practice, in care se vor simula sedinte de mediere si va fi prezentat un studiu de caz despre medierea in dosarele de insolventa.

Mai multe informatii despre programul evenimentului si inscriere pot fi gasite aici.