Mini-training “Fostele microintreprinderi: impozit de 16%, PFA, Intreprindere Individuala sau offshore?” (16 februarie 2010)

Evenimentul, organizat de R&M Audit, va avea loc pe 16 februarie, la Orange Concept Store, in Bucuresti.

Tematica abordata va fi urmatoarea: Corelarea domeniului de activitate, al structurii organizatorice, cifrei de afaceri si profitului cu forma juridica; Avantajele si limitele diferitelor forme juridice, chiar si offshore; Offshore pentru fostele microintreprinderi - Impozite de maxim 5%. Costuri. Cat sunt de simplu de infiintat si de utilizat. Avantaje si riscuri. Cum am acces la cash.

Taxa de participare este de 30 de lei + TVA/persoana si acopera exclusiv costurile de catering. Training-ul este oferit de catre compania R&M Audit, in cadrul campaniei “Contabilitate si fiscalitate pentru manageri”.

Cei interesati sa participe la eveniment trebuie sa trimita pe adresa office[@]rmaudit[punct]ro confirmarea de participare, numele, numarul de telefon, datele firmei pentru a emite factura si chitanta - numele societatii, adresa, numar de inregistrare la Registrul Comertului, CUI, contul bancar si banca.