Mobile Marketing Conference 2010 (13 mai 2010)

Evenimentul, organizat de Evensys, va avea loc pe 13 mai, la Hotel Howard Johnson, in Bucuresti.

Editia din acest an va aduce fata in fata marketeri si diverse categorii de specialisti din zona universului mobil - operatori de servicii, producatori, dezvoltatori,  antreprenori si agentii interactive.

Evenimentul se va concentra pe analiza oportunitatilor si impactului pe care mobile advertising-ul il are in interactiunea dintre branduri si consumatori. Specialistii invitati vor discuta despre tendintele si inovatiile din domeniu, incercand sa afle cat de pregatita este piata autohtona pentru aceasta revolutie in marketing si cat de receptivi sunt consumatorii la canalul de comunicare mobil.

Reprezentanti ai agentiilor interactive si ai companiilor care activeaza in zona mobile vor oferi un instrumentar complet, cu studii de caz, cele mai bune practici si strategii eficiente de integrare a mobile advertising-ului in campanii de comunicare complexe.

Taxa de participare este de 75 de euro + TVA/persoana, la care se acorda o reducere de 10% pentru cel putin trei persoane din cadrul aceleiasi companii.

Tot in cadrul Mobile Marketing Conference 2010 va avea loc prima editie a MobileApps Development Meetup, un eveniment adresat dezvoltatorilor de aplicatii mobile din Romania. Aceasta sesiune alternativa isi propune sa-i aduca in acelasi loc pe dezvoltatorii actuali, dar si pe cei care intentioneaza sa patrunda pe piata de aplicatii mobile. Va fi o jumatate de zi cu dezbateri, studii de caz si dialog activ despre inovatiile tehnologice si resursele prezente pe plan local. Accesul este permis in baza unei invitatii, iar locurile sunt limitate.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.