Modul suplimentar - "Achizitii in proiecte cu finantare europeana" (19 iunie 2009)

Evenimentul, organizat de Institutul Roman de Training (IRT), va avea loc pe 19 iunie, la sediul IRT din Bucuresti.

Modulul se adreseaza absolventilor cursurilor in domeniul achizitiilor publice organizate de IRT, dar si altor persoane cu experienta in organizarea de proceduri de achizitii publice.

In cadrul modului se va pune accent pe: delimitarea conceptelor de autoritate contractanta si operator economic, care deruleaza proceduri de achizitii publice; prezentarea etapelor de derulare a unei proceduri de achizitie publica, insistand asupra specificitatilor fiecarei etape in legatura cu cerintele managementului proiectelor cu finantare europeana. Studiile de caz vor prezenta cele mai dificile aspecte ale derularii procedurilor de achizitii publice in proiecte cu finantare europeana.

Taxa de participare este de 380 de lei/persoana, pentru participantii la training-urile IRT in domeniul achizitiilor publice, si de 475 de lei/persoana, pentru alte persoane interesate si care detin experienta relevanta in domeniu.

Participantii pot beneficia de urmatoarele reduceri: 5% pentru achitarea taxei cu doua saptamani inainte de inceperea training-ului; 10% pentru cel putin doua persoane inscrise de la aceeasi organizatie; 5% pentru persoanele care au mai participat la training-uri organizate de IRT. Reducerile se pot cumula.

Data limita pentru inscriere este 23 aprilie. Mai multe informatii pot fi gasite aici.