Modul suplimentar - "Managementul proiectelor finantate din Fonduri Structurale si de Coeziune" (29 mai 2009)

Evenimentul, organizat de Institutul Roman de Training (IRT), va avea loc pe 29 mai, la sediul IRT din Bucuresti.

Modulul se adreseaza tuturor persoanelor care sunt sau vor fi implicate in implementarea proiectelor finantate din Fonduri Structurale si de Coeziune. Participantii pot fi atat persoanele care au absolvit cursurile IRT in domeniul managementului de proiect, cat si alte persoane cu experienta in managementul proiectelor.

In cadrul modulului vor fi prezentate etapele de management de proiect, insistand asupra specificitatilor fiecarei etape in legatura cu cerintele managementului proiectelor cu finantare europeana. Se va pune accent pe activitatea de contractare, pe cerintele de raportare si pe cele legate de respectarea identitatii vizuale.

Taxa de participare este de 480 de lei/persoana, pentru participantii la training-urile IRT in domeniul achizitiilor publice, si de 600 de lei/persoana, pentru alte persoane interesate si care detin experienta relevanta in domeniu.

Participantii pot beneficia de urmatoarele reduceri: 5% pentru achitarea taxei cu doua saptamani inainte de inceperea training-ului; 10% pentru cel putin doua persoane inscrise de la aceeasi organizatie; 5% pentru persoanele care au mai participat la training-uri organizate de IRT. Reducerile se pot cumula.

Data limita pentru inscriere este 18 martie. Mai multe informatii pot fi gasite aici.