NetCamp 2009 (7 - 9 decembrie 2009)

Evenimentul, organizat de Evensys, va avea loc in perioada 7 - 9 decembrie, in Bucuresti.

NetCamp este un eveniment dedicat tendintelor si strategiilor de business in mediul online si isi propune sa devina locul de intalnire al antreprenorilor din online si al dezvoltatorilor de proiecte web de pe plan local.

De la prima editie, in cadrul NetCamp a fost organizata si competitia Net Start-Up. De anul acesta, locul Net Start-Up este luat de Launch48, care propune conceperea, dezvoltarea si lansarea unor proiecte web, in doar doua zile (7 si 8 decembrie). Toate proiectele dezvoltate in Launch48 vor fi prezentate in cadrul ultimei zile a NetCamp 2009.

In ziua de 9 decembrie, vor fi organizate si doua workshop-uri, dedicate celor care vor sa aprofundeze afacerile online. Este vorba de “StartUp School” (un seminar de jumatate de zi in care participantii vor invata cum se transforma o idee intr-un proiect online, trecand prin toate etapele acestuia) si “Better E-commerce” (un seminar de jumatate de zi despre cum antreprenorii din e-commerce isi pot imbunatati site-urile sau pot construi, daca sunt la inceput, un magazin online mai bun).

Mai multe informatii pot fi gasite aici.