NetCamp 2011 (22 noiembrie 2011)

Evenimentul este organizat de Evensys si va avea loc pe 22 noiembrie, la Crowne Plaza Hotel din Bucuresti.

Aflat la cea de-a cincea editie, evenimentul este unul dedicat antreprenoriatului online si dezvoltarii proiectelor web si va cuprinde patru micro-evenimente.

Primul - Start Up Now! - propune un workshop unde participantii vor invata cum se transforma o idee intr-un proiect web, trecand prin toate etapele acestuia, sub indrumarea unor antreprenori online. In cadrul ei, Vlad Stan, fondator Business Design Academy, va sustine un training intensiv de antreprenoriat online.

Cel de-al doilea eveniment din cadrul NetCamp, MobileDev, isi propune sa reuneasca actualii dezvoltatori de mobile, dar si pe cei interesati sa abordeze domeniul mobile si sa afle cele mai noi aplicatii si tehnologii in domeniu.

We Work Web - al treilea micro-eveniment - isi propune sa fie o intalnire a dezvoltatorilor, designerilor si managerilor din companii de web development si interactive, pentru a impartasi ultimele noutati si idei cu o parte dintre profesionistii comunitatii web locale.

Net Start-Up este o competitie de idei si proiecte dedicate internetului. Participarea este gratuita si consta intr-o scurta prezentare a proiectului, care trebuie sa abordeze teme precum: content websites, online applications, user generated content websites sau mobile applications. Un juriu va alege cinci proiecte care vor fi prezentate intr-o sesiune speciala dupa terminarea conferintelor, pe 22 noiembrie, in fata investitorilor care vor decide castigatorul. Cea mai apreciata idee va fi premiata cu 1.000 de euro.

Mai multe detalii pot fi gasite aici.