Next Online Players (17 - 19 iulie 2008)

Evenimentul, organizat de PlayTheBalls, este destinat antreprenorilor din mediul online si va avea loc intre 17 si 19 iulie, in Bucuresti, la Hotelul Howard Johnson.
Marius Ghenea, Vlad Stan, Madalin Matica, Dragos Manac, Radu Ionescu, Vladimir Oane, Liviu Taloi, Emi Gal, Lavinius Marcu vor sustine o serie de prezentari si workshop-uri distribuite pe parcursul a trei zile, fiecare zi abordand un domeniu de interes in zona online: comert electronic, publishing, servicii.

Pentru ca una dintre cele mai mari probleme cu care se confrunta tinerii antreprenori este lipsa unei sustineri financiare initiale, formatul evenimentului include un concurs de proiecte online aflate in cautare de finantare. Castigatorii etapei initiale de selectie vor prezenta proiectele in cea de a treia zi a evenimentului in fata unor investitori strategici.

Evenimentul este gandit ca o rampa de lansare pentru o noua generatie de antreprenori de success in mediul online romanesc.

Next Online Players pune la dispozitie un numar de 30 de locuri pentru participanti, iar inscrierile se pot realiza, incepand cu 26 iunie, pe site-ul oficial.