Petrom investeste 130 mil. euro in proiectul Petrom City


Petrom City va cuprinde sediul companiei si va fi construit in nordul Bucurestiului.

Amplasat in zona Straulesti, Petrom City va avea o suprafata totala desfasurata de 100.000 metri patrati si va gazdui circa 2.500 de angajati din sediile din Bucuresti si Ploiesti ale companiei, se arata in comunicatul de presa. Complexul va fi format din cinci cladiri si va include aproximativ 1.000 de locuri de parcare.

Pentru implementarea proiectului, Petrom va cheltui aproximativ 130 de milioane de euro, din care 80 de milioane de euro pentru constructia cladirilor administrative iar 10 milioane de euro pentru reabilitarea ecologica a terenului.

Facilitatile ansamblului cuprind o cafenea, un centru medical, un magazin Viva, o cantina pentru angajati, gradini interioare si exterioare.

Petrom, impreuna cu dezvoltatorul care a achizitionat restul terenului de la Straulesti, vor construi infrastructura stradala. Ulterior, aceasta va fi donata Primariei. Compania a alocat aproximativ 3,2 milioane de euro pentru infrastructura stradala, care include atat strazile, cat si facilitatile necesare: apa, canalizare, gaze, electricitate, telecomunicatii.

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii