Changemakers 2011, proiect de promovare a antreprenoriatului social in randul studentilor


Aflat la cea de-a treia editie, proiectul isi propune sa atraga atentia tinerilor asupra faptului ca pot construi afaceri viabile prin care sa rezolve probleme din comunitatile lor.

Organizat de ASER (Asociatia Studentilor Economisti din Romania), Changemakers 2011 va debuta pe 12 aprilie prin Conferinta Changemakers  si va continua cu Scoala de primavara Changemakers, intre 13 si 18 aprilie, in Bucuresti, se arata in comunicatul de presa.

Conferinta va  presupune discursuri motivationale, discutii interactive si exemple practice venite din partea unor invitati precum: Mihail Musat - fondator LumeBuna.ro, Ian Tilling - fondator  Asociatia Casa Ioana, Leslie Hawke - fondator OvidiuRom, Tincuta Baltag - director general al Fundatiei Dinu Patriciu, Despina Iancu - Enterprise Development Associate NeSst Romania, Raed Arafat - presedinte SMURD.

Urmatorul pas va fi Scoala de primavara Changemakers, care va consta in patru workshop-uri si trei vizite de lucru la antreprenori sociali si care va fi orientata pe dezvoltare antreprenoriala.

In cadrul scolii, participantii, in echipe de cate trei persoane, vor invata cum sa realizeze un plan de afaceri, cum sa-si branduiasca afacerea si cum sa obtina finantare.

(Citeste aici mai multe despre participarea la eveniment.) 

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii