Compania Plastotherm din Arad se vinde


Firma produce sticla termopan si tamplarie PVC sau aluminiu si a avut o cifra de afaceri de 1 mil. euro in 2007.

Plastotherm a fost infiintata in februarie 2004 ca o afacere de familie. Anul acesta, cei doi actionari (sotii Anca si Eduard Harangus) au luat decizia de a vinde compania pentru a se muta in Germania, dupa cum a declarat pentru startups.ro, Laurentiu Nicolae, PR Manager-ul firmei.

Conform propriilor estimari, Plastotherm detine 50% din piata sticlei din judetul Arad, avand ca tinta sa ajunga la 90% din piata zonala pe acest segment. Firma se numara si printre jucatorii importanti din zona pe segmentul de tamplarie PVC si aluminiu.

Anul trecut, compania a avut o cifra de afaceri de 1 milion de euro, cu 50% mai mult decat inregistrase in 2006. Pentru anul acesta, cifra de afaceri este estimata la aproximativ 1,5 milioane de euro.

Plastotherm detine doua showroom-uri in orasul Arad si o hala de productie cumparata anul trecut si avand o suprafata de 2.500 mp. Firma are o capacitate de productie de 10.000 - 12.000 mp/luna pentru sticla termopan si de 50 de unitati pe zi pentru tamplarie. Plastotherm are 45 de angajati si un parc auto cu 11 autoturisme.


Nu exista comentarii