Nu mancati niciodata singuri
Autor: Keith Ferrazi

Editura: Publica
Anul aparitiei: 2015
Titlul original: "Never Eat Alone: And Other Secrets to Success, One Relationship at a Time"

Cui se adreseaza: antreprenorilor, managerilor 

Aceasta carte nu este dedicata doar profesionistilor in vanzari si comunicare, ci si celor care isi doresc sa cunoasca oameni noi si sa isi extinda conexiunile de afaceri. In primul rand, pentru ca socializarea a devenit un element-cheie in noua lume guvernata de tehnologie. Iar intr-o astfel de lume dinamica, aliantele de business sunt foarte importante.Cei mai de succes lideri de afaceri din prezent sunt cei care au reusit sa construiasca retele sociale extinse.

Conform unui studiu realizat in 2012 de Business Network SW1, 87% dintre respondenti spun ca fac networking, dar din motive foarte diverse: 45% dintre acestia socializeaza doar din placere, 35% pentru dezvoltare personala, 80% pentru dezvoltarea afacerilor, iar 95% pentru consolidarea relatiilor. Dintre cei 13% care au declarat ca nu fac networking, 50% au motivat acest lucru prin lipsa de timp, 25% prin faptul ca nu aduce valoare business-ului, iar 25% prin lipsa experientei.
 

Despre autor:
Desi a pornit pe cont propriu, intr-un context modest, Ferrazzi si-a construit reteaua sociala oferind ajutor oamenilor si perfectionandu-si tehnicile de inter-relationare. Povestea  lui, pe care o prezinta in aceasta carte, poate fi o inspiratie pentru toti cei care doresc sa isi consolideze relatiile personale si de business. Autorul dezvaluie secretul sau (generozitatea) ca fiind cheia succesului, ceea ce reprezinta un concept radical in lumea afacerilor.

Pretul cartii la editura: 55 lei

Citeste aici alte prezentari ale unor carti dedicate antreprenorilor.