Online Business Ideas (19 mai 2011)

Evenimentul este organizat de Adesco si Newfield Consulting si va avea loc pe 19 mai, la Hotel Arena, Targu Mures.

Conferinta face parte dintr-o serie de evenimente denumita generic “Business Conference by Adesco” si se doreste a fi o platforma de promovare a afacerilor din mediul online, facilitatoare de networking, propunandu-si sa ofere solutii la intrebari si probleme specifice business-urilor online.

Evenimentul se adreseaza in egala masura antreprenorilor, directorilor executivi; managerilor de marketing, comunicare si PR, specialistilor IT si a inginerilor de securitate, freelancerilor din domeniul online, tuturor celor preocupati de dezvoltarea personala si profesionala in mediul online.

Speakerii prezenti in cadrul evenimentului vor aborda urmatoarele subiecte: Crearea site-urilor sub influenta provocarilor tehnologice, tendinte in comunicarea digitala; Cum sa planifici si sa creezi o strategie optima de comunicare in mediul online; Ingredientele de succes pentru o campanie in social media; Cum sa fii un bun networker? Care sunt secretele unui networking eficient?; Noile provocari ale securitatii in online. Ce nu putem ignora?; Mobile Communications si oportunitatile create de noua generatie de smartphone-uri; Cum creezi un site care sa vanda? E-Commerce sub lupa; Cloud computing - o tendinta ce nu poate fi ignorata; Cum sa derulezi o campanie de email marketing? Intre nevoia de a vinde si provocarile specifice mediului de comunicare prin email; SMS marketing - mai este de actualitate? Ce se poate face si ce nu?

Mai multe detalii pot fi gasite aici.