OpenCoffee Club (4 februarie 2010)

Evenimentul, organizat de Viorel Spinu, Founder TaskWriter, are loc in fiecare zi de joi a saptamanii, intre orele 9.00 si 11.00, la Cafepedia Romana, in Bucuresti.

In cadrul OpenCoffee Club se intalnesc persoane interesate de start-up-uri online, pentru a discuta diverse probleme intr-un mediu informal.

Intalnirile sunt foarte deschise si nu au o agenda stricta. In principiu, in cadrul intalnirilor au loc discutii despre scena Internetului in general, se prezinta demo-uri de aplicatii, se face networking, existant si posibilitatea ca la anumite intalniri sa participe si investitori din zona online.

Inscrierile se fac prin Viorel Spinu, la adresa de e-mail postata pe site-ul evenimentului.

 

Saptamana Internationala de Networking (4 februarie 2010)

Evenimentul, organizat de Business Network International (BNI), va avea loc pe 4 februarie, la Hotel Novotel, in Bucuresti.

Aflata la cea de-a treia editie in Romania, Saptamana Internationala de Networking este organizata in perioada 1-6 februarie la nivel international, in circa 42 de tari.

Obiectivul acestei initiative este acela de a recunoaste si a sarbatori rolul pe care networking-ul il joaca in dezvoltarea si succesul oricarei afaceri, oriunde in lume.

Evenimentul este deschis oamenilor de afaceri, din domenii de activitate diferite, precum si studentilor, persoanelor din media si mai ales altor organizatii si asociatii de networking - de fapt, tuturor celor care cunosc valoarea networking-ului sau ar dori sa afle mai multe despre networking-ul in afaceri.

Taxa de participare este de 80 de lei + TVA/persoana. Mai multe informatii pot fi gasite aici.