Pioneer Festival - Viena (29 - 31 octombrie)

Competitia, organizata de STARTeurope, va avea loc in perioada 29 - 31 octombrie la Viena.

Evenimentul se adreseaza start-up-urilor din domeniul tehnologiei din toata Europa, care se pot inscrie online in cadrul concursului pana la data de 7 septembrie.
2.500 de invitati, 60 de speakeri internationali, 50 de start-up-uri de top din toata Europa vor participa timp de patru zile la competitia Pioneers Festival de la Viena.

Pe 15 septembrie, un juriu format din experti din industria IT, antreprenori si investori va anunta cele 50 de start-up-uri care au fost selectate pentru a intra in competitie.

"Start-up-urile alese vor avea oportunitatea sa-si prezinte ideile de afaceri. Mai mult, vor primi o sesiune de coaching si vor cunoaste potentiali investori", spun organizatorii.

In zilele de 30 si 31 octombrie, la Pioneer Festival, speakeri de renume vor expune teme importante legate de domeniul afacerilor in tehnologie in cadrul dezbaterilor publice si a discursurilor, se mai anunta in comunicatul de presa.

Mai multe detalii despre inscriere gasiti aici.

startups.ro este partener media al evenimentului si poate oferi un numar limitat de invitatii gratuite. Pentru detalii, trimiteti un e-mail la adresa:  redactia [@] startups.ro.