Plugg - Eveniment dedicat antreprenoriatului si inovatiei in Europa (11 martie 2010)

Evenimentul, organizat de Robin Wauters, va avea loc pe 11 martie, la Bruxelles.

Conferinta isi propune sa ofere o imagine reala a ceea ce se intampla in Europa, care sunt avantajele/dezavantajele continentului european in comparatie cu alte regiuni, precum si ce anume rezerva viitorul pentru industria digitala europeana.

Printre speakerii invitati la eveniment se numara Mike Butcher (Editor, TechCrunch Europe), Tariq Krim (Founder & CEO, Jolicloud), Ilja Laurs (Founder & CEO, GetJar), Saul Klein (Partner, Index Ventures), Inmaculada Martinez (Digital Media Strategist & Venture Capital Investor, Stradbroke Advisors), Jon S. von Tetzchner (Co-founder and Chairman, Opera Software), Cyril Zimmermann (Founder & CEO, Hi-Media), Peter Crosby (COO, Viadeo), Peter Arvai (CEO, Prezi).

In cadrul evenimentului, va avea loc si o competitie, in care 20 de start-up-uri vor avea ocazia sa-si prezinte ideile de business si realizarile in fata unei audiente formate din profesionisti din industriile media si tehnologie, dar si din mediul investitional.

In competitie se poate inscrie orice start-up din Europa, data limita fiind 12 februarie.

Taxa de participare este de 450 de euro/persoana. Insa, pentru inscrieri si plati efectuate pana pe 28 februarie, taxa se reduce la 300 de euro/persoana.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.