Recompense: Cand inovatia da roade
Autori: James P. Andrew si Harold L. Sirkin
 

Editura: All
Anul aparitiei: 2011
Titlul original: "Payback: Reaping The Rewards of Innovation"
 

Cui se adreseaza: antreprenorilor, managerilor   

Singura inovatie care are valoare este inovatia profitabila. Multi manageri sunt reticenti atunci cand trebuie sa investeasca in inovatie, nefiind pregatiti sa accepte riscurile potentiale. "Recompense" va ajuta sa depasiti aceasta reticenta si sa puteti maximiza sansele de a transforma inovatia in profit.

Deseori inovatia este considerata apanajul companiilor mari, care au o forta financiara semnificativa. In "Recompense" nu veti gasi sfaturi. In schimb, veti gasi opinii valoroase si un ghid practic pentru a putea stapani una dintre cele mai importante si mai pline de provocari activitati din domeniul afacerilor.
 

Despre autori:
James P. Andrew este vicepresedinte si director la Boston Consulting Group, unde conduce domeniul global de inovatii si ajuta companiile din lumea intreaga sa isi imbunatateasca profiturile de pe urma investitiilor in inovatii.

Harold L. Sirkin este vicepresedinte si director al departamentului de operatiuni globale al firmei BCG. Acorda consultanta companiilor din numeroase sectoare de afaceri in privinta activitatilor inovative.

Pretul cartii la editura: 24,90 lei

Citeste aici alte prezentari ale unor carti dedicate antreprenorilor.