Romanian Electronics Show (4 - 7 octombrie)

Expozitia se va desfasura in perioada 4 -7 octombrie la complexul expozitional Exporom, situat in Pantelimon, la iesirea din Bucuresti.

Vor fi expuse cele mai noi produse si servicii din domeniul tehnologiei electronice, electrocasnice, comunicatiilor si IT.

Evenimentul reuneste peste 300 de producatori, importatori si distribuitori de echipamente de ultima generatie - de la sisteme stilizate de sunet, playere de inalta rezolutie, smart TV, tablete Ice Cream Sandwich, ultrabooks, camere video digitale pentru era smartphone si pana la echipamente electronice profesionale pentru o casa inteligenta.

In cele patru zile ale expozitiei, au loc conferinte si seminarii la care participa oameni de afaceri din domeniu si reprezentanti ai Ministerelor Comunicatiilor, Mediului si Economiei.

Intalnirile urmaresc sa ofere solutii de crestere a acestor piete pana nu demult bine delimitate, dar care se intersecteaza tot mai mult din dorinta companiilor de a marii veniturile si de a face fata competitiei.

Intr-un spatiu de peste 12.000 mp, Romanian Electronics Show aduce cele mai noi oferte de vanzare ale produselor electronice, electrocasnice, de telecomunicatie si IT pentru publicul larg si este cadrul perfect pentru dezvoltarea relatiilor de business.

Crearea unui eveniment relevant pentru specialisti si educarea publicului larg privind necesitatea folosirii serviciilor de calitate potrivite fiecaruia este nu o dorinta, ci un <must have> pentru industria de profil. Nevoia de a tine pasul cu tehnologia, de a discuta cu specialistii, cu dezvoltatorii, cu pasionatii, cu cei care produc sau distribuie cele mai noi echipamente si programe sunt procese continue de dezvoltare personala si mai ales a afacerilor. Aceste argumente ne motiveaza sa venim cu oportunitati reale pentru mediul de business si cu programe educationale”, a declarat Cristi Nicolau, organizatorul evenimentului.

In perioada desfasurarii expozitiei, organizatorii pun la dispozitia vizitatorilor transport gratuit de la statia de metrou Pantelimon. Accesul vizitatorilor este gratuit.

Mai multe informatii puteti gasi aici, precum si pe pagina facebook.com/exporom.