ROMANS - The Romanian Manufacturing Summit (28 septembrie 2010)

Evenimentul, organizat de United sub inaltul patronaj al Ministerului Economiei si Comertului, va avea loc pe 28 septembrie, la hotelul JW Mariott Bucuresti, Sala Constanta.

ROMANS isi propune sa aduca in discutie tema dezvoltarii industriale a Romaniei si viitorul industriilor producatoare.

Evenimentul va reuni companiile din top 50 al industriei producatoare locale si internationale, oficiali de stat, exportatori de top, administratii centrale, consultanti, consilieri juridici, bancheri si comunitatea de afaceri, intr-un efort de a identifica modalitati practice pentru mentinerea si intensificarea tendintelor pozitive manifestate in ultimele luni la noi in tara.

Conferinta va avea cinci sesiuni de discutii. In prima sesiune se va dezbate starea actuala a industriei producatoare de la noi din tara, cele mai recente evolutii si rezultatele lor, precum si Proiectul Noii Strategii de Exporturi a Romaniei. Panelul celei de-a doua sesiuni va aborda subiecte precum dezvoltarea unor noi unitati de productie, construirea de parcuri industriale, logistica si infrastructura necesare. A treia sesiune va aduce in prim plan managementul operatiunilor, cele mai noi solutii de automatizare si de IT si rolul in industria producatoare a IMM-urilor. Finantarea productiei dincolo de banci - fondurile europene, oportunitatile ajutorului de stat si provocari fiscale vor fi analizate in cea de-a patra sesiune a conferintei. In cea de-a cincea sesiune, speakerii vor dezbate cele mai recente provocari juridice legate de investitia si derularea operatiunilor industriale.

Mai multe informatii pot fi solicitate aici.