Salon de solutii inovative pentru investitii si proiecte europene (8 - 9 mai 2009)

Evenimentul, organizat de Fundatia Eurolink - Casa Europei, va avea loc in zilele de 8 si 9 mai, la Complexul Expozitional Romexpo, in Bucuresti.

Programul evenimentului va cuprinde o sectiune teoretica, in cadrul careia, in prima zi, vor fi prezentate oportunitati de finantare si dezvoltare a afacerilor pe plan european pentru sectorul IMM, iar in a doua zi va fi sustinut training-ul “Knowledge Management Fundamentals”. Aceasta sectiune va fi urmata in ambele zile de cate o sesiune de networking, in care participantii vor putea relationa cu expertii, consultantii si finantatorii prezenti la eveniment.

De asemenea, cei interesati de participarea la eveniment vor trebui sa completeze formularul “Bursa de Contacte Profitabile”. Pe baza tuturor formularelor completate, organizatorii vor realiza standuri tematice specializate pe fiecare categorie majora de nevoi si probleme intampinate de intreprinzatori, investitori sau solicitantii de finantare europeana, dupa cum urmeaza: Standul pentru analiza prealabila a oportunitatilor de investitii-finantare; Standul pentru dezvoltarea turismului si dezvoltare rurala; Standul pentru contracte, parteneriate public-private, achizitii publice; Standul pentru dezvoltarea resurselor umane; Standul pentru tehnologia informatiei (IT&C); Standul pentru inovatie si cercetare stiintifica; Standul pentru dosarul tehnic al proiectului (analiza cost-beneficiu, studiu de fezabilitate, bugetare); Standul pentru strategii de marketing, comunicare, relatii publice si lobby; Standul pentru solutii optime de co-finantare.

Salonul este organizat sub forma unei sesiuni extraordinare a proiectului “Incubator de Proiecte si Afaceri Europene” si se va desfasura in cadrul evenimentului “Saptamana europeana a IMM-urilor”, care va avea loc in perioada 6 - 10 mai, la Romexpo.
Numarul maxim de participanti este de 100 de persoane, iar termenul limita pentru inscrieri este 4 mai.

Pentru reprezentantii companiilor mari si ai organizatiilor patronale sau profesionale, taxa de participare este de 85 de euro/persoana, pentru inscrieri efectuate pana pe 15 aprilie, si de 95 de euro/persoana, pentru inscrieri efectuate in perioada 15 aprilie - 4 mai. Intreprinzatorii mici si mijlocii, functionarii publici si reprezentanti ai ONG beneficiaza de tarife de 50 de euro/persoana si, respectiv, de 60 de euro/persoana.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.