Salonul Antreprenorilor (15 - 16 iunie 2011)

Organizat de compania franceza Sid Developpement, evenimentul va avea loc pe 15 si 16 iunie, in Lyon, Franta.

Conferintele de anul acesta vor pune accent pe sprijinirea companiilor aflate la inceput (cu maxim cinci ani de existenta) si vor viza diferite tipologii de antreprenori, printre care antreprenorii autonomi (cei care creeaza si dezvolta propriul concept de afacere), antreprenorii care achizitioneaza afaceri aflate in deriva, pentru a le reabilita, candidatii pentru obtinerea unei francize sau antreprenorii aflati la inceput de drum.

Agenda va cuprinde teme de discutie precum: strategii globale de comunicare, creatie si inovatie in afaceri, directionarea serviciilor catre un public calificat sau pasii pentru dezvoltarea unei francize.

Fondat in 1993, Salonul Antreprenorilor desfasoara anual evenimente in Paris, Lyon si Nantes, si isi propune prin conferintele sale sa concentreze intreaga expertiza si informatie necesara pentru a infiinta, dezvolta si gestiona o afacere.

Evenimentul se afla la a opta editie si reuneste anual circa 15.000 de participanti, fiind considerat de referinta in domeniul conferintelor adresate antreprenorilor.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.