Saptamana europeana a IMM-urilor (6 - 14 mai 2009)

Evenimentul, coordonat de Directia Generala pentru Intreprinderi si Industrie a Comisiei Europene, se va desfasura in perioada 6 - 14 mai, in fiecare stat membru UE, dar si in Croatia, Turcia, Islanda, Liechtenstein, Norvegia, Israel si Serbia.

Aceasta reprezinta prima si cea mai importanta serie de evenimente si activitati care se va desfasura sub egida Saptamanii IMM-urilor, pe tot parcursul anului 2009.
Prima Saptamana a IMM-urilor reprezinta o campanie de promovare a antreprenoriatului in Europa si de informare a antreprenorilor cu privire la ajutorul de care pot beneficia la nivel european, national si regional.

Evenimentul pune la dispozitia IMM-urilor o gama larga de informatii, sfaturi, ajutor si idei in scopul dezvoltarii activitatilor lor.

Cele mai multe evenimente din cadrul Saptamanii IMM-urilor sunt organizate de catre organizatiile de intreprinderi, organismele abilitate sa acorde sprijin, autoritatile locale si regionale, precum si alte entitati din tarile participante.

Actiunile vor consta in targuri, conferinte, activitati online, spectacole artistice, zile ale portilor deschise in organizatii, concursuri si sesiuni de intalniri intre oameni de afaceri.

Pentru a participa la actiunile organizate in cadrul Saptamanii IMM-urilor, persoanele interesate trebuie sa consulte lista evenimentelor din regiunea din care fac parte si sa ia legatura cu organizatorii in cauza.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.