Scoala Banilor Europeni (25 - 26 februarie 2010)

Evenimentul, organizat de Fundatia Eurolink - Casa Europei, in cadrul Incubatorului de Proiecte si Afaceri Europene, va avea loc in zilele de 25 si 26 februarie, in Bucuresti.

In prima parte a evenimentului, se va desfasura atelierul de informare practica pentru manageri si intreprinzatori. Subiectele abordate in cadrul atelierului vor fi: selectarea si popularizarea celor mai noi optiuni de finantare nerambursabila, co-finantarea, creditarea si garantarea creditelor, sintetizarea formelor de sprijin financiar comunitar, focalizarea pachetelor posibile conform grupului tinta si nevoilor fiecarui participant - ajutoare de stat UE, ajutoare de minimis, programe UE pentru Romania repartizate pe sectoare si masuri prioritare, deschise sau care urmeaza a fi deschise in perioada imediat urmatoare.

O alta activitate va fi reprezentata de evaluarea personalizata prin "Laboratorul mobil de analiza si prognoza pentru planificarea investitiilor" - Demararea analizei prealabile a oportunitatilor investitionale si de finantare UE - cum evitam capcanele birocratico-bancare, rostul asistentei juridice si contractuale, importanta strategiei de comunicare cu autoritatile de gestiune si plati, previzionarea evolutiei afacerii si a proiectelor conexe.

In final, participantii vor fi consiliati in stabilirea Foii de Parcurs - rutele de abordat pentru calibrarea oportunitatilor de finantare prin runde de consiliere personalizata pentru beneficiarii actuali, viitori sau potentiali de finantare, pe baza de programare prealabila.

Taxa de participare este de 395 lei/persoana. Data limita pentru inscrieri este 17 februarie.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.