Scoala de Vara “Descopera Avocatura de Afaceri” (2 - 6 iulie)

Studentii de la Facultatea de Drept, absolventi ai anului III,  se pot inscrie in programul “Descopera Avocatura de Afaceri”, initiat de AvocatNet.ro impreuna cu Societatea Civila de Avocati Ionescu si Sava, care va avea loc la Poiana Brasov in perioada 2 - 6 iulie.

Programul va reuni 20 de studenti ai facultatilor de Drept din Romania, pentru a participa la dezbateri impreuna cu specialisti in dreptul afacerilor. 

Aflat la cea de-a doua editie, Scoala de Vara are ca scop atat informarea si initierea studentilor in avocatura de afaceri prin exemple practice si studii de caz, cat si clarificarea eventualelor nelamuriri in ceea ce priveste aceasta ramura a Dreptului”, se mentioneaza in comunicatul organizatorilor.

Studentii care doresc sa se inscrie in program trebuie sa acceseze aceasta pagina si sa completeze intr-o maniera cat mai originala formularul de inregistrare disponibil pentru descarcare.

Apoi, acest formular trebuie trimis pe e-mail la beatrice [@] legalnet.ro.

Data limita pentru inscrieri este 15 iunie 2012.

Cele mai originale 20 de aplicatii vor fi selectate pentru a participa in mod gratuit la Scoala de Vara “Descopera Avocatura de Afaceri”, se mai spune in comunicat.

Organizam anual Scoala de Vara <Descopera Avocatura de Afaceri> din dorinta de a-i indruma pe  studentii la Drept interesati de domeniul afacerilor catre aceasta cariera. Experientele noastre in practica, studiile de caz si sfaturile pe care le vom oferi, le vor crea o imagine mai clara asupra avocaturii de afaceri. Vrem de asemenea sa trecem dincolo de bancile facultatii si de carti si sa descoperim impreuna una dintre cele mai frumoase ramuri ale avocaturii, asa cum este ea in practica”, spune Radu Claudiu Ionescu, Managing Partner Ionescu si Sava.

La finalul Scolii de Vara unul dintre studentii participanti va primi o bursa de studiu in cadrul Societatii Civile de Avocati Ionescu si Sava.