Secretele negocierii
Arta de a castiga in orice situatie

Autor: Roger Dawson

Editura: Polirom
Anul aparitiei: 2007
Titlu original:Secrets of power persuasion for salespeople

Cui se adreseaza: oamenilor de vanzari

Negocierea este o adevarata arta. De succesul ei depinde daca reusesti sa vinzi sau sa cumperi avantajos, sa obtinii o marire de salariu sau sa inchei afaceri profitabile. Cu ajutorul lui Roger Dawson, fondator al Power Negotiating Institute si expert in negociere si persuasiune, vei reusi sa stapanesti cele mai eficiente strategii si cele mai inteligente tactici pentru a obtine ceea ce doresti.

Din cuprins: Cere mai mult decat te astepti sa primesti; Nu accepta niciodata prima oferta; Retragerea ofertei; Gestionarea dificultatilor din timpul negocierii; Tacticile de constrangere; Puterea respectului; Negocierea de tip castig-castig.

Despre autor:
Roger Dawson s-a nascut in Marea Britanie si a emigrat in California in 1962. Inainte de a deveni autorul unor carti de specialitate, a condus una dintre cele mai importante companii imobiliare din California. Programul sau de cursuri pe casete audio, “Secrets of Power Negotiating”, este cel mai bine vandut program de acest tip din toate timpurile.

Roger Dawson este fondatorul Power Negotiating Institute, cu sediul in California, care ofera cursuri in SUA si in alte tari in domenii precum: arta negocierii, arta persuasiunii, procese decizionale eficiente si optimizarea performantelor.

Diferite firme si societati din SUA si din intreaga lume apeleaza la serviciile sale datorita experientei in domeniul strategiilor de negociere, al tehnicilor de persuasiune si al proceselor decizionale, precum si pentru discursuri motivationale.

Pretul cartii la editura: 25,95 lei

Citeste aici alte prezentari ale unor carti dedicate antreprenorilor.