Seminar “Global Best Practices in Sales Management” (16 iunie 2010)

Evenimentul, organizat de Business Review, va avea loc pe 16 iunie, in Bucuresti.

Seminarul este sustinut de Sandy Vaci, profesor in cadrul programului de MBA al CEU Business School, specializat in transnational sales force management.

In cadrul seminarului, participantii vor afla despre: tactici de imbunatatire a eficientei departamentului de vanzari; metode practice si indicatori care sa-i ajute la diagnosticarea si planificarea programului de vanzari; exemple reale si studii de caz bazate pe experienta personala a lui Sandy Vaci, in circa 50 de piete, indicatori, probleme si metode de vanzare la diverse companii.

Seminarul se adreseaza antreprenorilor din diverse domenii, managerilor de vanzari din companii nationale si internationale, directorilor comerciali si de dezvoltare, managerilor generali si celor din middle management care interactioneaza cu departamentul de vanzari.

Taxa de participare este de 190 de euro + TVA/persoana.

Pentru cei care fac parte din comunitatea startups.ro, taxa de participare este 120 de euro + TVA/persoana, in cazul inscrierilor efectuate pana pe 21 mai, si de 150 de euro + TVA/persoana, dupa aceasta data. Cei care fac parte din aceasta categorie si sunt interesati sa participe la eveniment, trebuie sa trimita un mesaj la redactie[la]startups[punct]ro, in urma caruia vor primi un cod pe care il vor putea folosi in momentul inscrierii.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.