Seminarul ”Alternative ecologice pentru un viitor sigur” (16 iunie 2010)

Evenimentul, organizat de Asociatia producatorilor de produse traditionale si ecologice din Maramures si Bioma Agro Ecology Co , va avea loc pe 16 iunie, la Clubul Asociatiei Baia Mare, din str. Victoriei nr. 156, orasul Baia Mare.

Seminarul isi propune sa aduca un plus de informare a producatorilor si a publicului larg asupra conceptelor de ecologie, protectia mediului, agricultura ecologica, concepte care evidentiaza tot mai mult recursul la potentialul biologic ca mijloc de imbunatatire a calitatii vietii si a mediului inconjurator.

De asemenea, pentru cei interesati, va exista si posibilitatea achizitionarii de inputuri pentru agricultura ecologica (amelioratori si fertilizatori ecologici, fertilizatori foliari, fertilizatori avand caracter fito-sanitar pentru combaterea plantelor infestante si parazitare, a insectelor daunatoare, bolilor, patogenilor), precum si produse ecologice pentru industria alimentara (vinificatie, mezalarie, conservate din carne, produse lactate si branzeturi), protectia mediului (igienizarea toaletelor, eficientizarea foselor septice, dezincrustarea instalatiilor, epurarea apelor reziduale, gestionarea deseurilor si gunoiului organic, tratarea terenurilor infestate cu produse petroliere, radioactive), zootehnie (ihticultura ambientala, furajare zootehnica, asimilarea dejectiilor animale, neutralizarea fainurilor animale, tratarea carcaselor reziduale, stabilizarea metabolica a animalelor de casa).

Mai multe informatii pot fi solicitate aici.