Serile AS ( 8 - 11 mai)

In perioada 8 - 11 mai 2012, Business Days si Andy Szekely lanseaza in patru orase din Romania “Serile AS", se anunta intr-un comunicat al organizatorilor.

Conceptul “Serile AS” este gandit ca un turneu de microevenimente, in 4 orase, pe durata unei saptamani.

Startul turneului se va da pe 8 mai, in Timisoara, in cadrul Universitatii de Vest Timisoara, urmand apoi in Cluj, pe 9 mai, la Hotel Opera Plaza; 10 mai - Auditorium Pallady Bucuresti si 11 mai, la Hotel Traian din Iasi.

"Conceptul se focuseza in primul rand pe o tema centrala: prosperitatea, urmand ca mai apoi sa se ajunga la diferite principii si abilitati care pot fi dezvoltate rapid in marketing, vanzari si aplicarea lor in viata unui antreprenor", anunta organizatorii in comunicat.

Andy Szekely este trainer, specialist in persuasiune si tehnici de influentare, si detine in Romania licentele pentru programele de training:

- Psychology of Persuasion (USA, 2004)

- Language and Behaviour Profile (LAB Profile, Canada 2005)

- Influencing with Integrity (USA, 2006)

Ca antreprenor, Andy conduce grupul de firme AS si este membru fondator al Fundatiei Alpha Leadership, prin care ofera servicii de training, coaching si consultanta pentru organizatii si intreprinzatori.

Ca NLP Master Trainer cu dubla formare (2003, 2006), Andy sustine programe pentru dezvoltare personala si profesionala, sub forma de seminarii deschise sau training pentru companii.

A fost invitat ca speaker si trainer in 5 tari europene, in SUA si Canada si este antreprenor, trainer, autor si public speaker cu o experienta de peste 15 ani in educatia antreprenorilor din Romania.

Mai multe informatii despre eveniment gasiti aici.

startups.ro este partener media al evenimentului si poate oferi un numar limitat de invitatii gratuite. Pentru detalii, trimiteti un e-mail la redactia [@] startups.ro.