Simpozion “Solutii pentru administratiile locale in contextul crizei economice” - Parteneriatul public privat (29 aprilie 2010)

Evenimentul, organizat de BTL Design, va avea loc pe 29 aprilie, la hotel Decebal, in Bacau.

Parteneriatele public-privat” (PPP) sunt forme de cooperare intre autoritatile publice si sectorul privat pentru finantarea, conceperea, construirea, renovarea, gestionarea sau intretinerea infrastructurilor sau pentru furnizarea de servicii care in mod traditional ar fi fost acoperite de sectorul public.

In cadrul Simpozionului de Administratie Publica Locala, destinata autoritatilor locale din zona Moldovei, se vor discuta aceste oportunitati, iar companiile vor putea dialoga cu administratia locala pentru a oferi solutii.

Deschiderea oficiala va avea ca tema “Impactul crizei economice asupra proiectelor derulate de catre autoritatile locale”. Aceasta va fi urmata de trei sesiuni in care principalele teme de discutii vor fi: Solutii pentru managementul deseurilor. Solutii de finantare. Depozitare versus Incinerare; Solutii pentru eficientizarea activitatii administratiilor publice locale. Parteneriatul Public Privat - cadru  general; Publicitatea outdoor,  sursa de venituri pentru bugetele locale. Mobilierul stradal, mijloc de ambientare urbana.

Taxa de participare este de 1.100 de lei + TVA/persoana.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.