Social Networks Conference (7 octombrie 2010)

Evenimentul, organizat de Evensys, va avea loc pe 7 octombrie, in Bucuresti.

Conferinta este dedicata strategiilor de promovare in cele mai utilizate platforme sociale din Romania si isi propune sa ofere un set de instrumente si tactici de comunicare adaptate retelelor sociale care domina in prezent piata locala - Facebook, Hi5, Twitter, Neogen, Yahoo, Netlog, TPU.ro.

In prima parte a zilei vor avea loc conferinte in care vor fi prezentate analize si date de ultima ora despre peisajul social media autohton, completate de sfaturi practice si modalitati concrete de dezvoltare a campaniilor in retelele de socializare.

A doua parte a evenimentului este dedicata unui workshop special cu tema “Marketing si comunicare pe Facebook” sustinut de reprezentanti din agentii interactive si companii cu o activa prezenta in aceasta retea. Participantii vor descoperi printre altele care sunt cele mai eficiente tehnici de construire a prezentei brandurilor pe Facebook, cum trebuie gestionata relatia cu fanii, dar si cum poate fi integrat cu succes acest canal de comunicare in strategiile de marketing.

Taxa de participare este de 95 de euro + TVA/persoana. Cei care se inscriu pana pe data de 10 septembrie beneficiaza de reducere a taxei la 75 de euro + TVA/persoana.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.